buren
welkom bij de buren wieringerwerf
buren
buren
buren
buren
buren
Historie

In 1975 namen Piet en José Bil de Mariannebar over van Wil Wagemaker. Na vele succesvolle jaren werd er in 1993 het toenmalige kapsalon er naast aangekocht en verbouwd tot bruin café wat al jaren de wens was.

 

In 1994 werd het café geopend met de naam: Café Bij de Buren. De bezoekers waren enthousiast, net of het er altijd al geweest was. Veel klanten kwamen met prullaria en allerhande oude spullen aanzetten, waar we dankbaar een mooi plekje voor zochten. De toenemende vraag om het café af te huren voor privéfeestjes deed ons besluiten om de Polderzaal te gaan bouwen.

 

 

Deze werd in 1997 gerealiseerd. Het bleek een schot in de roos en wordt voor ontzettend veel doeleinden gebruikt. De sfeervolle inrichting van de zaal heeft dezelfde uitstraling als het café. De zaal heeft ook een professioneel ventilatiesysteem en een groot projectiescherm kan indien nodig worden ingezet tijdens vergaderingen of presentaties. Vanzelfsprekend is er Wifi in het hele pand aanwezig.

 

Het Arbeidsburo

Deze prachtige accommodatie geopend begin februari 2012 heeft ook nog een historische achtergrond. Het is gebouwd in 1968 en werd gebruikt als arbeidsbureau en later als verzekering kantoor aangekocht in 2009 en verbouwd tot horeca bedrijf. De naam ’t Arbeidsburo vonden wij toepasselijk want zo heette het ook nog steeds in de volksmond.

Deze mooie zaal met beschut terras – perfecte geluid installatie en akoestiek is helemaal van deze tijd met sfeervolle verlichting, houten vloer en bijpassend meubilair en uitermate geschikt als trouwlocatie. Ook beschikken wij over een professionele keuken en een mooie ruime toiletten groep incl. miva toilet. De zaal heeft ook een modern ventilatiesysteem.

Waar zijn we mee bezig?

Mental Theo

Bij de buren

Tino Martin

Bij de buren

effe eten wieringerwerf effe eten wieringerwerf

Effe eten

bij de buren

Link to this page uitgaan wieringerwerf

Clemens & Clemens jr.

Bij de buren

Dre Hazes

Bij de buren

Nieuwjaars Party

Bij de buren

pleinfeest wieringerwerf matsoe matsoe oh oh gerso

Pleinfeest

Op t plein is t fijn

kermis wieringerwerf kermis wieringerwerf

Kermis

Welkom bij de buren

wieringerwerf op wielen zondag na de tt assen wieringerwerf op wielen

Wieringerwerf op wielen

Dag na de TT Assen

party noord-holland cafe wieringerwerf

DJ battle

Bij de buren

Django Wagner Django Wagner

Django Wagner

Welkom bij de buren

Link to this page

Martine 's column

Welkom bij de buren

Agenda