Martine's column


Opening zomer 2021

Hartelijk welkom op mijn column,

Even in het kort 

Mijn naam is Martine Bil, eigenaresse van restaurant  café 'Bij de Buren'. Met veel passie en liefde run ik samen met mijn partner Jaap Tijsen en ons fantastische team een heel divers bedrijf. Van café tot club van daghap tot restaurant. Alles wat met de horeca te maken heeft kan bij ons! (Alleen slapen doen we thuis:) 

 

We gaan op naar de zomer, na alle Corona perikelen hopen we dat we weer mogen 'vlammen' met ons team. We hebben er zin in om onze gasten weer blij te mogen maken, met onze nieuwe menu kaarten... Ja dat lees je goed!

Onze Lunchkaart, Happen- & Snappenkaart, Dinerkaart gaan we weer voorzichtig opstarten. We hebben plannen om het terras iets groter te maken en te overkappen, heaters erbij zodat je zelfs met wat frisser weer lekker kan genieten van ons terras! 

We werken vooral met de allerbeste verse producten om er heerlijke herkenbare gerechten van te maken! Liefde in de keuken is ook liefde in de gerechten en dat proef je! 

 

Het plan is om als eerste het restaurant te openen, dan later het café. Wat we zelf verwachten is dat we van de winter weer een uitgaansprogramma mogen proberen, wat zal er dan weer gedanst worden! 

Voorzichtig zijn we bezig om een leuk muziek programma te maken . 

 

Dus op naar een bruisend seizoen.

En we hopen jullie weer snel te ontmoeten! 

 

Veel liefs Jaap & Martine