Effe eten


Verscholen achter de gevel van het café vind je het restaurant Effe Eten bij de Buren. Wat in 2014 begon als een gezellig eetcafé waar je heerlijk kon eten is het nu uitgegroeid tot een volwaardig restaurant. Voor de chef moet dineren méér zijn dan alleen maar lekker eten. Het moet een culinaire beleving worden waarbij alles klopt.

De ludieke kaart staat dan ook boordevol gerechten die gemaakt worden van verse streekproducten. Vis komt van de afslag in Den Oever of van de visboer uit Harlingen en de groentes worden zoveel mogelijk uit de streek gehaald. Kwaliteit staat voorop, de gerechten worden op een culinaire manier bereid en op een kleurrijke wijze gepresenteerd.
 
De instap is laagdrempelig. Of je nu met een groep wilt komen eten of gewoon lekker met z'n tweeën, het kan er allemaal. Op het menu staan heerlijke gerechten die samen met een bonte verzameling verse groenten geserveerd worden.

De kaart wisselt een paar keer per jaar, biedt keus uit allerlei vis- en vleesgerechten en houdt rekening met grote en kleine eters. Vind je het lastig om te kiezen? Kies dan gewoon met heel je tafel voor het verrassingsmenu van de chef. Gegarandeerd dat je een ruime keuze aan lekkernijen krijgt voorgeschoteld!

En als je gewoon even snel een hapje wilt eten kun je in het café terecht voor een plate of een vriendenplank met allerlei lekkers.

De Gast is Koning is het motto van Effe Eten en dat zul je merken bij de charmante bediening die van jouw avondje uit een onvergetelijke ervaring wil maken.

Je bent welkom!